AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Leder for gjenbruksprodukter (pukk og grus)

AF Decom søker leder for gjenbruksprodukter (pukk og grus)

AF Decom drifter Norges mest moderne miljøparker og trenger deg med på laget for ytterligere vekst! Vi har høye ambisjoner om å videreutvikle fremtidens høyteknologiske konsept, og trenger derfor flere dyktige medarbeidere. Miljøparkene produserer et bredt spekter av gjenbruksprodukter som kjennetegnes ved at de er vasket, sortert og material-gjenvunnet. Resultatet er fullverdige- og førsteklasses produkter med en rekke fordeler.

Som leder for våre ferdigvarer vil du få mye handlingsfrihet, ansvar og spennende utfordringer i en variert hverdag. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere skal du i tillegg utvikle fremtidsrettede løsninger og produkter til et marked i vekst.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Hvem leter vi etter?

Vi søker deg som ønsker å være en pådriver for fremtidens produkter som erstatning og supplement til tradisjonelle byggevarer.

Du er ingeniør innen bygg, anlegg, eller har bergteknisk utdannelse. Erfaring innenfor pukk- og grusbransjen eller anleggsvirksomhet kan kompensere for formell utdanning. Du har kommersiell teft, ledelseserfaring, god skriftlig fremstillingsevne og kan bygge et godt nettverk for våre miljøparker. Gode samarbeidsevner vektlegges.

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 05.04.2018
Arbeidssted: Østlandet
Kontaktpersoner: Amund Lien
mob: +47 951 90 109

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.