AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Vil du hjelpe AF Anlegg å finne de beste innkjøpsløsningene?

Innkjøper

AF Anlegg er i solid vekst, og med nye kontrakter innenfor samferdsel, olje- og energisektoren har vi behov for flere dyktige medarbeidere.

 

Vi trenger stadig driftige personer til viktige roller i vår innkjøpsorganisasjon, og søker nå en person med ingeniør- eller økonomisk høyskoleutdannelse, som har god forståelse for både tekniske og økonomiske problemstillinger, og som forstår og evner å se innkjøpets totale kostnadsbilde.

 

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.  

 

Arbeidsoppgaver:

Som innkjøper vil du jobbe tett opp mot våre prosjekter rundt om i landet og bistå disse med innkjøpsrelaterte arbeider. Arbeidsoppgavene inkluderer:

 

 • Aktiv deltagelse i tilbudsfasen, med forespørsler og tilbudsevalueringer
 • Aktiv dialog med mange leverandører i forbindelse med anbud og tekniske avklaringer
 • Ansvarlig for innkjøpsplanlegging, oppfølging og gjennomføring i dedikerte prosjekter
 • Aktiv deltagelse i forhandlinger og kontraheringer av underentreprenører/leverandører i prosjekt
 • Tilrettelegge for avrops modeller som kan gjennomføres i prosjekter
 • Leverandørutvikling med mål om å senke totale innkjøpskostnader

 

Hovedarbeidssted vil i starten være hovedkontoret i Oslo, men etterhvert som man blir mer involvert i prosjekter så må en hel del reisevirksomhet påregnes.

 

På prosjekt vil du delta i prosjektenes oppstarts- og gjennomføringsfaser (3-6 måneder eller etter behov). Her vil du være ansvarlig for innkjøpsprosesser som å sende ut forespørsler, evalueringer, forhandlinger, avtaleutarbeidelse og oppfølging av avtaler.

 

Ønsket kompetanse:

 • Teknisk og/eller økonomisk utdannelse på høyskolenivå
 • Meget gode norsk og engelskkunnskaper skriftlig og muntlig er en forutsetning
 • Meget god kjennskap til datasystemer og bruk av data som arbeidsverktøy, beherske Excel meget godt
 • Evne til å sette seg inn i tekniske beskrivelser og avklaringer med leverandører
 • Erfaringer innen innkjøp er en klar fordel
 • Erfaring med forhandlinger er en klar fordel
 • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen er en klar fordel

 

Krav:

 • Du må være mobil med tanke på ukependling til AF Anlegg sine prosjekter, eksempelvis pendling mandag-torsdag

 

Personprofil

Som person er du analytisk, strukturert, arbeider systematisk og klarer å håndtere flere baller i lufta, samtidig som du klarer å prioritere oppgaver og levere resultater i henhold til interne tidsfrister i en hektisk hverdag.  Av natur har du en tydelig kremmerholdning, og du skal kunne vise til gode oppnådde resultater. Du skal kunne jobbe godt både selvstendig og i team. Du skal lett kunne sette deg inn i tekniske beskrivelser og kontraktskrav relatert til innkjøp av produkter og tjenester (underentrepriser). Du er en sosial og utadvendt person det er lett å komme i kontakt med. Du er tydelig og tør å ta en «fight».

 

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

 

For ytterligere spørsmål, ta kontakt med innkjøpssjefene Frank O Johannessen eller Robert Nyquist.

Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Etter avtale
Arbeidssted: Hele landet
Kontaktpersoner: Frank Otto Johannessen
tlf: +47 22 89 11 27
mob: +47 971 99 248

Robert Nyquist
tlf: +47 22 89 13 54
mob: +47 908 70 204

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.