AF – Framtidens byggare är här

Vi vill omforma vår bransch genom att vara den mest kundfokuserade byggentreprenören. För oss är det självklart att förstå kundens affär och bygga med ett helhetstänk som ger större värden.

Ekonomichef med teamkänsla

Vi vill förändra
AF Bygg Göteborg står inför en spännande tillväxtresa i Sverige. I byggbranschen finns det plats för en partner som man kommer överens med, som engagerar sig och ser till kundernas bästa.

AF Bygg Göteborg ingår i AF Gruppen. Vi har det stora företagets styrka och kompetens, i kombination med en snabb och flexibel organisation. Och vi är här för att satsa. Vi behöver dig som kan ditt jobb och vill vara med och förändra.

Du får frihet att göra det som du är bäst på
Vi tror på människors förmåga. På AF får du frihet att lösa uppgiften och ansvar för att bidra till ett gott resultat. Du får växa i din roll och vara med på en spännande resa, tillsammans med andra som också ser möjligheter och vill nå våra mål.

 
Om AF Gruppen
”Vi röjer upp från gårdagen och bygger för framtiden”

AF Gruppen är noterat på Oslobörsen. I Sverige omfattar våra byggtjänster både nybyggnation, ombyggnad och renovering av bostäder och lokaler.

Vi bygger för att påverka framtiden och skapa hållbara lösningar för människor, miljö och samhälle. När människor trivs och samhällen utvecklas, när vi hushållar med gemensamma resurser och när vår kund upplever att resultatet är minst lika bra som på ritbordet – då är det en bra affär för alla.

Vi tänker också lite längre på jobbet. För oss är det självklart att vi är rädda om varandra och skapar en god arbetsmiljö. Det ska vara säkert, rent och snyggt, ordning och reda. Kom till en av våra arbetsplatser så får du se.

Din roll 
Som ekonomichef hos oss har du ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och för rapportering till moderbolaget. Du kommer samarbeta med olika funktioner i bolaget, såväl i ledningsgruppsfrågor som i frågor anknutna till våra projekt. Detta innebär en tydlig uppföljning utifrån ett ekonomiskt perspektiv, men också med stark koppling till systemrelaterade frågor. Du agerar bollplank i samtliga projekt och säkerställer att rätt antagande görs, följer upp och rapporterar. Som ekonomichef behöver du inte kunna bygga hus, men du behöver kunna bygga lämpliga rutiner och processer som strukturerar upp vår verksamhet, skapar trygghet och möjliggör ett affärsfokus.
 

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet av redovisning och har förmodligen varit ekonomichef eller ekonomiansvarig i ett mindre eller medelstort företag med förståelse för hela processen. Det skulle vara en stor tillgång för oss om du dessutom har arbetat i entreprenad-,bygg- eller anläggningsverksamhet. Meriterande är om du tidigare har arbetat med rapportering, controlling och projektredovisning.

Det är okej att du har tummen mitt i handen, men du tycker om struktur, ordning och reda samt att jobba i team med andra. Vi på AF är måna om att bygga laget. När vi litar på varandra kan vi göra ett bra och effektivt jobb tillsammans. Du vågar fråga och säga vad du tycker, du blir sedd och hörd.

 

Nu måste du ju ansöka!

Vi samarbetar med EQonomy i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (0739-613063, alexandra.emilsson@eqonomy.se) för specifika frågor gällande rollen eller processen.

Urval kommer att ske löpande så sök redan idag! Klicka på länken för att söka:

https://www.eqonomy.se/lediga-jobb/18794-ekonomichef-med-teamkansla-till-af-bygg-goteborg/

 

Län: Västra Götaland
Anställningstyp: Tillsvidareanställning
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Dag
Sista ansökningsdag: 2018-03-10
Arbetsplats/placeringsort: Göteborg
Företagets hemsida: http://www.afgruppen.se
Kontaktpersoner: Håkan Boman
tfn: +46 317624057
mob: +46 709790057

AF Gruppen är en entreprenör- och industrikoncern med 3600 medarbetare i Norge och Sverige.

AF Bygg Göteborg är ett byggföretag med lång erfarenhet och kompetens inom olika typer av entreprenader. Vår verksamhet är uppdelad i avdelningarna Bostad samt Hus/Industri. Tillsammans med våra uppdragsgivare vill vi vara med och forma framtidens samhälle genom att leverera projekt som är långsiktigt hållbara.