AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Nettverksansvarlig konsern

AF Gruppen er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden.

Med på denne reisen trenger vi en proaktiv og løsningsorientert Nettverksansvarlig, med fokus på å sikre AFs IT drift og stabilitet.

Arbeidsoppgaver:

  • Designe og drifte AFs nettverk (LAN, WAN og FW)
  • Opp- og nedrigging av prosjekter
  • Delta i relevante prosjekter
  • 3.linje support innen ansvarsområdet

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, imøtekommende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Har du høyere utdannelse og relevant erfaring, vil du kunne få en sentral rolle i AF Gruppen med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingene ta kontakt med IT Direktør Trond Mathiesen på telefon 917 52 818, eller Nettverksansvarlig Thomas Kjensmo tlf. 948 22 059

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 23.02.2018
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Thomas Kjensmo
tlf: +47 948 22 059

Trond Mathiesen
mob: +47 917 52 818

Våre 3200 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.