AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

AF Bygg Østfold søker prosjekteringsleder, prosjektleder og anleggsleder

På jakt etter nye utfordringer? Vi har behov for ledere innen flere kategorier.

AF Bygg Østfold har de siste årene etablert seg i Follo og har flere store prosjekt der i dag i tillegg til i Østfoldmarkedet. Nå trenger vi flere dyktige ledere som synes det er spennende å arbeide med entreprenørskap innen større nærings- og boligprosjekter.

Vi søker etter ledere i flere kategorier:

  • Prosjekteringsledere
  • Prosjektledere
  • Anleggsledere

Du kjennetegnes ved at du er nysgjerrig, liker utfordringer, samt at du trives med å få ansvar. Vi ser etter deg med høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring fra bransjen. Du har bostedsadresse med relativt kort reisevei til Follo-området og trives med til å jobbe i team ute på prosjekter. Du vil få mye ansvar, samt spennende og varierte arbeidsoppgaver. Det legges vekt på at du kommuniserer godt på norsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer hos en solid entreprenør. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Fylke: Akershus
Oslo
Østfold
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 01.03.2018
Tiltredelse: Snarest
Arbeidssted: Follo / Østfold
Kontaktpersoner: Kristin Sørlie
mob: +47 950 488 14

Morten Midtskog
tlf: +47 90084911

AF Bygg Østfold har de siste årene satset i Follomarkedet og har i dag flere store prosjekter i drift i Follo. Vi bygger nå det nye Universitetet på Ås, Solberg Skole rett utenfor Ski og Helsehuset i Drøbak. Vårt markedsområde strekker seg fra Søndre Akershus og ned gjennom hele Østfold.
Vi er en ledende entreprenør med bred erfaring fra offentlige bygg, næringsbygg, boligprosjekter og utbygging/rehabilitering av flere store kjøpesentre.