AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

AF Anlegg søker allsidig tømrer/betongarbeider til Melkøya

Tømrer/betongarbeider

AF Gruppen har vært med siden oppstart på Melkøya i 2002, og fortsetter kontrakten med Statoil Petroleum om vedlikeholds- og modifikasjonsarbeider innen bygg og anlegg som går frem til mai 2020.

I AF Gruppen blir du del av et kollegafellesskap av engasjerte personer, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har erfaring som tømrer og/eller betongarbeider. Relevant utdanning er ønskelig, men ikke et krav.

Som person er du kvalitetsbevisst og har et kompromissløst forhold til HMS. Du har pågangsmot og evne til å ta ansvar og initiativ, og ønsker å bidra til et positivt arbeidsmiljø.

Det er et ønske at søkere er bosatt, eller ønsker å bosette seg, i Hammerfest.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med Prosjektleder Trond Kristian Klæboe på telefon 474 14 519.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Fylke: Finnmark
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Etter avtale
Arbeidssted: Melkøya
Kontaktpersoner: Trond Kristian Klæboe
mob: +47 474 14 519

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.