AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

KS-/HMS-leder

AF Byggfornyelse er AF Gruppens spydspiss på rehabilitering og ombyggingsprosjekter. Vi utvikler og gjennomfører mange av de mest ambisiøse og krevende byggeprosjektene i landet. Vi jobber med alle tenkelige kontraktsmodeller, totalentrepriser, hoved-/generalentrepriser, og i økende grad også samspillsentrepriser med tidlig entreprenørinvolvering. Av pågående prosjekter kan vi nevne Nasjonalmuseet, Deichmanske bibliotek og utvikling av Bispevika bydel.
Vil du være med å styrke vårt fagmiljø innen kvalitet og HMS?

Vi søker engasjerte og nysgjerrige medarbeidere som deler vår kompromissløse holdning til sikkerhet og kvalitet. I AF Gruppen blir du en del av et stort fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse.

Arbeidsoppgaver

Som KS-/HMS-leder vil du ha ansvar for å følge opp kvalitets- og HMS-arbeidet i planlegging og utførelse av våre oppdrag. Du vil være involvert i planlegging og arbeidsforberedelser, blant annet med planlegging av operasjoner og risikovurderinger. Videre vil du delta aktivt i det løpende KS- og HMS-arbeidet, med deltakelse på vernerunder, og oppfølging av kvalitetsarbeidet, HMS-hendelser og forbedringsforslag. Du vil også ha ansvar for rapportering både internt og til kunde.

Kvalifikasjoner

Kandidatene vi leter etter har utdanning på minimum bachelornivå innen fagfelt som naturvitenskap, samfunnssikkerhet, yrkeshygiene eller ingeniørfag. Du bør ha noen års relevant arbeidserfaring, og helst noe erfaring fra prosjektrettet bygg- og anleggsvirksomhet. Det er en fordel med kjennskap til ISO 9001 og ISO 14001, samt kunnskap om Synergi, ProductXchange eller liknende verktøy, men ikke et krav. Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Egenskaper

Som person er du nysgjerrig, resultatorientert og har høy arbeidskapasitet. Du jobber systematisk, og evner å beholde oversikt og struktur i en variert og hektisk arbeidshverdag. Vi liker den som ser muligheter, tar ansvar og viser initiativ. Du trives i en arbeidshverdag med stor grad av samarbeid, og har evne til god og tydelig kommunikasjon med aktører både innen og utenfor organisasjonen.

Vi tilbyr 

I AF Gruppen har vi et godt arbeidsmiljø og tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

 

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 31.01.2018
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Anne K. Heimdal
tlf: +47 22891233
mob: +47 95190060

AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging, men har i tillegg flere store kultur- og nybyggsprosjekter. Vi rehabiliterer og utbedrer kjøpesentre, skoler, sykehjem, borettslag, næringsbygg og har blant annet spesialisert oss på modernisering av baderom i borettslag. Nytt Nasjonalmuseum, nye Deichmanske bibliotek og boligprosjektet Bispevika er blant våre pågående signalprosjekter. Med vår tverrfaglige kompetanse og vår gjennomføringsevne bistår vi i prosjekter som både vi og oppdragsgiverne kan være stolte av.