AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Brennende interesse for kommunikasjonsfaget?

Kommunikasjonsrådgiver

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling med store ambisjoner for fremtiden. I en sentral konsernrolle trenger vi en dyktig fagperson innen kommunikasjon/PR. Ditt hovedfokus vil være å finne og fortelle de gode AF-historiene, formidle de i relevante kanaler og gjennomføre ulike kommunikasjonskampanjer.  Du vil jobbe tett med HR for å styrke konsernets posisjon og omdømme som en attraktiv arbeidsplass.

Vi ser gjerne at du har en akademisk sterk bakgrunn og noen års relevant erfaring, gjerne fra kommunikasjonsbyrå. Du setter deg raskt inn i komplekse saker, ser gode vinklinger, formulerer tydelige budskap og har en god penn. Du har oversikt over medietrender og inngående erfaring med sosiale medier og digital kommunikasjon.  

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanse- og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF tilbys du medeierskap i bedriften gjennom aksje- og opsjonsprogram.

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 22.01.2018
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Sif Løvdal
mob: +47 45786585

Wibecke Brusdal
mob: +47 930 93 150

Våre 3200 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.