AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Vil du være med å styrke vårt fagmiljø innen HMS?

KS-/HMS-ingeniør

Vil du være med å styrke vårt fagmiljø innen kvalitet og HMS? AF Anlegg har behov for å styrke organisasjonen innen KS og HMS, og søker flere engasjerte og nysgjerrige medarbeidere som deler vår kompromissløse holdning til sikkerhet og kvalitet. Vi søker deg med relevant utdanningsbakgrunn til stillinger som byr på spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger, med betydelige muligheter for faglig og personlig kompetanseutvikling. 

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. I AF Gruppen tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg og innen nye fag- og ansvarsområder.  

Arbeidsoppgaver

Som KS-/HMS-ingeniør vil du ha ansvar for å følge opp KS- og HMS-arbeidet i planlegging og utførelse av våre oppdrag. Du vil være involvert i planlegging og arbeidsforberedelser, blant annet med tegningsunderlag, beregninger og risikovurderinger. Videre vil du delta aktivt i det løpende KS- og HMS-arbeidet, med deltakelse på vernerunder, og oppfølging av kvalitetsavvik, HMS-hendelser og forbedringsforslag. Du vil også ha ansvar for rapportering både internt og til kunde.

Kvalifikasjoner

Kandidatene vi leter etter har utdanning på minimum bachelornivå innen fagfelt som HMS, samfunnssikkerhet, yrkeshygiene eller ingeniørfag. Vi søker både nyutdannede og deg med noen års arbeidserfaring. Du brenner for faget, og ønsker å bidra aktivt til å styrke vårt fagmiljø innen KS og HMS.

Erfaring fra prosjektrettet bygg- og anleggsvirksomhet, samt kjennskap til Synergi, ProductXchange eller liknende verktøy er positivt, men ikke et krav. Du må beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. 

AF Anlegg har prosjekter over hele landet, og det er et absolutt krav at du er mobil og har mulighet for ukependling.

Egenskaper

Som person er du nysgjerrig, resultatorientert, og har et høyt aktivitetsnivå. Du jobber systematisk, og evner å beholde oversikt og struktur i en variert og hektisk arbeidshverdag. Vi liker den som ser muligheter, tar ansvar og viser initiativ.

Du trives i en arbeidshverdag med stor grad av samarbeid, og har evne til god og tydelig kommunikasjon med aktører både innen og utenfor organisasjonen.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Gjennom ulike aksjeordninger vil du også få muligheter til gunstige avtaler for eierandeler i bedriften.

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med KS-/HMS-sjef Olaf Lingjærde på 926 01 152 eller olaf.lingjaerde@afgruppen.no eller HR-rådgiver Birgitte Øren på 977 29 432 eller birgitte.oren@afgruppen.no

Ta gjerne enn titt på nettsiden vår for å lære mer om oss.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Etter avtale
Arbeidssted: Hele landet
Kontaktpersoner: Christian Heede
mob: +47 938 33 894

Olaf Andreas Lingjærde
tlf: +47 22 89 11 00
mob: +47 926 01 152

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.