AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

BIM tekniker

AF Nybygg søker BIM tekniker

AF Gruppen har kommet langt innen BIM, men vi trenger stadig nye ansatte for å styrke oss på dette området. Vi ønsker å spisse vår kompetanse og videreutvikle bruk av BIM i prosjektene våre. Vi er ute etter deg som brenner og ser muligheter for dette. Du har over gjennomsnittet IT forståelse, i tillegg til sterk kunnskap og interesse for faget.

AF Nybygg har bred kompetanse innen utvikling, prosjektering og bygging av næringsbygg (offentlige og private) og boligbygg. AF Nybygg har et ungt, men erfarent kollegium med mange fremoverlente medarbeidere. AF Nybygg har et mål om å være best på riktig bruk av digitale verktøy i prosjektgjennomføringen. AF Nybygg sin gjennomføringsmodell sikrer våre kunder og samarbeidspartnere en kostnadseffektiv, sikker og kvalitetsoptimal prosjektgjennomføring.

Som BIM tekniker vil sentrale arbeidsoppgaver være utvikling og oppfølging med digitale verktøy særlig innen modellering og fremdriftsplanlegging av prosjekter i kalkulasjons-, prosjekterings- og byggefasen. Arbeidet prioriteres for større byggeprosjekt for offentlige og private kunder.

Vi søker deg som har evnen til å tenke helhetlig, kommersielt og er opptatt av å ivareta sikkerhet. Du brenner for å levere topp kvalitet og er en gledesspreder blant dine kollegaer. Strukturert, engasjert og involverende er egenskaper som betegner deg som person.

I tillegg må du ha ønske og ha evnen til å utfordre rammebetingelsene i byggebransjen. Du må være nysgjerrig, kontaktsøkende og inneha en driv til å lykkes godt med det du foretar deg.

Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse som har erfaring med Syncro. Det er ønskelig at du kjenner til og behersker Solibri Model Checker og ArchiCAD el. tilsvarende modelleringsprogram.

Stillingen vil ha utgangspunkt i arbeid fra vårt hovedkontor i Oslo, samt en del reising til våre prosjekter i Stor-Oslo.

Søknadsfrist er snarest og innen 31. januar. Snarlig tiltredelse ønskes.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 31.01.2018
Tiltredelse: Snarlig
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Geir Flåta
mob: +47 994 01 510

Sif Løvdal
mob: +47 45786585

AF Nybygg ble opprettet i 2017 som en egen forretningsenhet i AF Gruppen Norge AS med erfarne ressurser fra andre forretningsenheter i AF for å danne grunnlag for ytterligere vekst. AF Nybygg retter seg inn mot oppføring av nye komplette bygg. Prosjekt utføres innen boligbygg, offentlige bygg (skolebygg, omsorgsbygg, mv.), næringsbygg og andre typer nybygg. AF Nybygg utfører prosjekter i Stor-Oslo regionen, og primært i Oslo og Akershus. Prosjektene kjennetegnes som komplekse, tidkrevende, spennende og har en kontraktsverdi som ofte er over MNOK 100. AF Nybygg kan utfører alle typer entrepriser, herunder total-, general-, hoved- og i samspillsentrepriser. Med prosjektutførelse av AF Nybygg får man innovative løsninger der vi digitaliserer etter kundens behov. Fremtiden er her nå, og AF Nybygg har kompetansen som gjør at vi bygger morgendagens bygg i dag.