AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Stikningsleder - JR Anlegg

JR Anlegg søker deg med solid stikningskompetanse

Stikningsavdelingen i JR Anlegg er i utvikling og vi har behov for en kvalitetsbevisst stikningsleder. JR har bred erfaring og kompetanse innen anlegg til å gjennomføre alt fra mindre til mellomstore og krevende anleggsprosjekter. Vi søker deg som trives i et arbeidsmiljø hvor krav til kompetanse, disiplin og ryddighet er stort.

Arbeidsoppgaver:

  • Mottak og kontroll av arbeidsgrunnlag
  • Bistand og tilrettelegging i forbindelse med oppmålingsarbeid og dokumentasjon
  • Sikre og utarbeide underlag for målebrev i tett samhandling med kontraktsavdelingen
  • Bistå prosjektene med mengdeberegninger og massedisponering på et digitalt høyt nivå.

Den vi søker må beherske rollen som både fagperson og leder i et hektisk arbeidsmiljø. Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, gode samarbeidsevner, har pågangsmot og tar ansvar. Du ser også viktigheten av at alle bidrar til et positivt arbeidsmiljø.

Vi ser gjerne at du har felterfaring som stikningsingeniør og har grunnleggende god kunnskap med Leicas landmålingsutstyr. Erfaring fra bruk av Bever Control og Atlas boresystemer er en fordel. Videre anser du deg selv som superbruker på Gemini terreng og du har erfaring med mengdeberegning i Gemini. En forutsetning er også at du som oss, har et kompromissløst forhold til sikkert HMS-arbeidet.

JR tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. JR er et heleid datterselskap av AF Gruppen og er organisatorisk underlagt AF Anlegg. I JR vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften (AF Gruppen) gjennom egne aksjeprogram for ansatte.

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist: 22.12.2017
Arbeidssted: Oslo og omegn
Kontaktpersoner: Harald Juvland
mob: +47 951 20 143

Jon Bråten
mob: +47 922 24 148

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.