AF – Framtidens byggare är här

Vi vill omforma vår bransch genom att vara den mest kundfokuserade byggentreprenören. För oss är det självklart att förstå kundens affär och bygga med ett helhetstänk som ger större värden.

Sommarpraktik - Göteborg

På AF får du frihet att lösa uppgiften och ansvar för att bidra till ett gott resultat i våra projekt. Du får växa in i din roll och vara med på en spännande resa, tillsammans med andra som också ser möjligheter och vill nå våra mål.

En sommarpraktik i ett av våra projekt ger dig möjlighet att lära känna oss bättre - och oss möjligheten att lära känna dig. Många av våra anställda har rekryterats genom vårt sommarpraktikprogram. Ofta praktiserar man som arbetsledare i ett av våra projekt, men du kan också praktisera i våra andra funktioner.

Välkommen att registrera ditt CV och ett personligt brev så kontaktar vi dig under våren. Vi erbjuder sommarpraktik under två perioder, vecka 24-27 och 32-35. Ange vilken av perioderna du är intresserad av i din ansökan.

Län: Västra Götaland
Anställningstyp: Visstidsanställning
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Dag
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Arbetsplats/placeringsort: Göteborg
Företagets hemsida: http://www.afgruppen.se
Kontaktpersoner: Håkan Boman
tfn: +46 317624057
mob: +46 709790057

AF Gruppen är en entreprenör- och industrikoncern med 3600 medarbetare i Norge och Sverige.

AF Bygg Göteborg är ett byggföretag med lång erfarenhet och kompetens inom olika typer av entreprenader. Vår verksamhet är uppdelad i avdelningarna Bostad samt Hus/Industri. Tillsammans med våra uppdragsgivare vill vi vara med och forma framtidens samhälle genom att leverera projekt som är långsiktigt hållbara.