AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11,8 mrd. og 3800 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Servicetekniker Ventilasjon

AF Energi & Miljøteknikk AS er et selskap i AF gruppen ASA. Vi er markedsledende innenfor energieffektivisering, fornybar energi og energiservice for bygg og industri. Vi hjelper eiendomsbesittere og industri med å identifisere besparingspotensial, gjennomfører prosjekter med garanti for resultatoppnåelse og drifter deres tekniske anlegg. Vår energisatsing handler om smartere, mer energieffektive tekniske løsninger og gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

Vår virksomhet innenfor Energiservice er i kraftig vekst i Østlandsområdet og vi søker nå serviceteknikere med bakgrunn innen kulde- og varmepumpeteknikk, ventilasjon og automatikk, fortrinnsvis i Oslo-området.

Arbeidsoppgaver:

  • Service og periodisk vedlikehold av ventilasjonsanlegg
  • Kundekontakt og oppfølging
  • Teknisk vurdering av ventilasjonsanlegg iht. Energimerkeforskriften
  • Selge inn og gjennomføre nødvendige oppgraderingstiltak ute hos kunden

Kvalifikasjoner:

  • Servicetekniker med fagbrev innenfor kulde- og varmepumpeteknikk, gruppe L, automasjon eller lignende
  • Evner å se helheten og samspillet mellom de forskjellige faggruppene
  • Serviceinnstilt og arbeidsom
  • Forretningsteft, ha lyst og evne til å bidra til løsninger som gir fornøyde kunder og god økonomi
  • Selvstendig og ryddig i sitt arbeidssett
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

AF Gruppen tilbyr godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingene byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For mer informasjon om stillingene, ta kontakt med vår Serviceleder Per Bjerkomp-Andersen på tlf 902 40 637, eller Prosjektdirektør Mathias Ødegård på tlf. 416 91 925.

Fylke: Oslo
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Dag
Søknadsfrist: 08.12.2017
Arbeidssted: Oslo
Kontaktpersoner: Mathias Ødegård
mob: +47 41691925

Per Bjerkomp-Andersen
mob: +47 90 24 06 37

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.